Bli medlem

I vår förening vill vi öka och bredda kunskapen om och intresset för Alpacka och andra kameldjur. Vi vill också verka för en god Alpackahållning och påvisa vikten av ett aktivt smittskyddsarbete. Det är huvudsyftet med intresseorganisationen Alpaca & Friends.

Organisationens säte är i Skåne Tranås med en styrelse geografiskt representerad i hela landet. Föreningen önskar och ser värdet av ett i första hand nationellt, men även nordiskt och internationellt samarbete med organisationer och myndigheter med samma mål. Detta för att kunna uppdatera medlemmarna om senaste forskning, kunskap och trender inom alpacka- och kameldjurshållning.

 

 

Medlemsavgift för 2019 är 250kr

Vänligen skicka uppgifter om adress, email, telefon samt vilket/vilka djurslag du har till: medlem@alpacaandfriends.se

Medlemsavgiften betalas in till Alpaca & Friends Bankgiro 377-5731 eller Swish 123 448 6288
Glöm inte att uppge ditt namn på inbetalningen.

Medlemsavgiften kan även betalas in med Iban SE0395700000005251231592 och BIC SPSDSE23.

När vi ser att din medlemsavgift är inbetald får du ett svarsmail från oss.
Av miljöskäl använder vi oss inte av medlemskort,  men vi kan komma att kontrollera ditt medlemsskap vid delaktighet i aktiviteter.
Spara därför svarsmailet.

 

STYRELSEN 2019

Ordförande – Anne-Line Scheele

Anne-Line är alpackaägare sedan 2012 med uppfödning av suri alpackor på Suri@Bokedala i Skåne Tranås, i hjärtat av Österlen. Hon kom i kontakt med alpackor för första gången i 2008 under arbetet på Jordbruksverket i Kristianstad. Det var kärlek vid första ögonkastet och på den vägen är det. Anne-Line ser fram emot samverkan i Alpaca & Friends för ett aktivt smittskyddsarbete och en god alpackahållning.

Sekreterare – Katarina Romney Domstad

Katarina bor på en gård i Skepplanda med sin man Erik och är en äkta alpackaentusiast. De föder upp alpackor, både huacaya och suri. På gården finns även Islandshästar och katter.

Kassör – Erik Domstad

Ledamot – Boel Hjalmarsson

Boel bor med sin man Göran ’Hjalle’ Hjalmarsson och en besättning huacaya alpackor utanför Kristianstad. Hon är en suverän spinnare sedan många år och spinner ull till garn från gårdens djur.

 

Nu kan du betala till Alpaca & Friends med Swish!